• Jasmine

Petua dan Cara Menang Jackpot 918Kiss/SCR888

Untuk tahun ini, tip bermain slot pertama yang saya akan berikan adalah tip bermain slot SCR888/ 918kiss.


918Kiss/SCR888
918Kiss/SCR888

Ada pembaca dalam blog ini yang request pada Admin untuk memberi tips bermain slot 918kiss. Pembaca tersebut telah kalah sebanyak RM25k selama beliau bermain slot SCR888. Bagi admin, pembaca tersebut telah bermain terlalu mengikut nafsu untuk menang besar.Tip kali ini khas untuk anda dan semoga membacanya.


Untuk bermain SCR888 dan menang jackpot, sebenar ianya tidak memerlukan modal yang besar seperti pembaca tersebut. Apa yang paling penting dalam bermain slot SCR888 adalah mengenai ID SCR888 tersebut.Jika ID SCR888 anda ada luck, dengan hanya deposit RM20 anda pun boleh menang jackpot random dan begitulah sebaliknya.


Seperti pembaca tersebut, ID yang anda main itu memang tiada luck langsung.Admin sarankan anda bermainlah dengan agent lain untuk mendapat ID yang baru. Selain itu,dengan sedikit teknik dicampur dengan sedikit luck ID anda boleh menang jika bermain dengan sabar.

Untuk tip menang random jackpot, anda tidak memerlukan bet yang besar untuk menang. Jika ada luck, bet sebanyak RM0.50 pun anda akan menang random jackpot. Seperti pembaca tersebut, beliau selalu bet dengan bet yang besar dan hanya dapat menang major jackpot dan jika kena free spin pun, hanya dapat RM20 dalam free spin tersebut. Ternyata ID SCR888 anda tiada luck.


Untuk mengenal bila random jackpot akan jatuh, cuba cari nilai random yang bermula RM1700 hingga RM3300. Jika anda terlihat nilai random jackpot tersebut pada mana-mana slot SCR888. Bermainlah segera dengan nilai RM0.50 jika dengan modal kecil dan bet RM1.00 jika anda bermain dengan modal besar.


Jika anda terlihat nilai random jackpot itu berubah dengan cepat dengan kelajuan yang ganjil, peratusan untuk jatuh random jackpot adalah 100%. Tapi, ianya bergantung kepada luck anda, kalau anda ada luck,anda akan dapat dan begitulah sebaliknya.

35 views0 comments

Recent Posts

See All

Mengapa anda harus memilih Mega888?

Mega888 bukanlah satu-satunya pilihan untuk bermain permainan slot dalam talian, tetapi mengapa anda harus pilih untuk bermain dengan Mega888 dan bukan dengan permainan lain? Di sini saya akan menyena

Permainan Paling Popular di Mega888 Malaysia

Mega888 mempunyai banyak permainan mesin slot yang hebat dan pada pertama kali anda mengunjungi Mega888 Online kasino, anda akan disambut dengan banyak permainan mesin slot yang hangat dan menarik. In

Tip-tip untuk menang Random Jackpot 918Kiss Malaysia

Adakah anda ingin menang Random Jackpot di 918Kiss Malaysia? Sudahkah anda menang dan ingin menang Random Jackpot sekali lagi? Kali ini kami akan memberi 918Kiss tip kepada anda yang akan menunjukkan