• Jasmine

Trik Menang Progressive Jackpot 918Kiss/ SCR888 Highway King

Updated: Sep 8, 2019Captain Treasure adalah salah satu permainan spin atau slot yang tidak asing lagi di SCR888 dan Rollex11.Ramai yang belum dan tidak tahu rahsia cara untuk menang besar dengan meletak bet 9 sen sehingga 90 sen.Ada segelintir pemain spin dan slot Captain Treasure ini sanggup bet sehingga lebih dari 90 sen.

Itu salah!Jika anda bet 9 atau 45 sen sekalipun,anda pasti akan dapat menang besar sehingga RM50 hanya dengan bet sebanyak 45sen.Mungkin anda bernasib baik jika mengikuti trik ini anda mungkin dapat MINOR JACKPOT.Kerana ini adalah pengalaman salah seorang dari pelanggan SCR888 dari syarikat kami yang berjaya mendapat Minor Jackpot hanya dengan bet sebanyak 45 sen.


Bagaimana pelanggan kami mendapat Minor Jackpot?Menang besar dengan bet kecil 45 sen sahaja,biar betul?Sila baca artikel ini sampai habis.Trik dan tips ini hanya untuk SCR8888 yang bermain di Android sahaja,PC akan datang.Untuk Rollex11 game pula,akan saya kongsikan pada post yang akan datang.

Langkah pertama ialah anda dikehendaki sediakan kredit sebanyak RM50 samada untuk SCR888 dan pastikan kredit didalam slot game anda sebanyak 50.00 atau lebih.

Masuk ke dalam game slot Captain Treasure kemudian untuk spin yang pertama kali anda harus bet sebanyak 9sen dulu.Diingatkan jangan sesekali guna AUTOSPIN.Jangan terus masuk bet yang besar seperti 90 sen dan keatas.Kemudian untuk spin yang kali kedua,anda tingkatkan bet anda ke 45 sen,dan seterunya 90 sen.Pastikan anda bet menggunakan 90sen sebanyak 10 kali

berturut-turut,jangan lebih.


Jika anda tersalah dan tertekan lebih,anda harus spin lagi sebanyak 10 kali.

Langkah seterusnya,turunkan bet anda ke 45 sen.kemudian 90sen,dan ulang langkah ini sehingga anda dapat BIGWIN.Selepas anda mendapat BIGWIN,keluar semula dari game.

Off atau tutup SCR888 anda selama 5 minit atau lebih.5 minit tidak lama dan anda harus bersabar jika hendak menang besar.Kemudian masuk semula ke dalam game Captain Treasure tadi dan teruskan bet 45 sen dahulu.Jika pendapatan anda sudah melebihi 60.00 keatas,naikkan bet anda ke 90 sen dan spin sebanyak 50 kali.Anda pasti menang BESAR!!

Diingatkan jangan menggunakan AUTOPLAY.kerana Autoplay terlalu sukar untuk behenti pada mana-mana Jackpot point.

Selamat mencuba dan JACKPOT!


Kalau anda berminat untuk main 918Kiss, anda boleh klik butang dibawah untuk REGISTER dan Chat degan Agent 918Kiss/SCR888 kami. Janji SELAMAT & CUCI DENGAN CEPAT. Untuk ketahui tentang lebih lanjut, anda boleh klik sini untuk laman Senarai Pemenang Kami atau klik sini untuk tengok apa customer yang komen tentang Kiss918my.

0 views

©918Kiss | Malaysia | Contact us: +60109257621 |          |         @kiss918mycasino | Privacy & Policy

  • Facebook Social Icon